4 toepassingen van de Lapalma Lem

De Lapalma Lem is niet meer uit het straatbeeld van tegenwoordig weg te denken. De beroemde barkruk wordt dan ook gebruikt in verschillende omgevingen. Vandaag lichten we 4 van de verschillende toepassingen uit:

 1. Beurzen

  De Lapalma Lem heeft een modern strak design en zit bovendien comfortabel. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer stands op de beurs worden voorzien van de Lem. Het is vaak nou eenmaal de meest logisch keus om een mooi design goed af te maken.

 2. Thuis

  De Lapalma Lem werd natuurlijk bekend, omdat deze te zien is in vele openbare ruimtes. Toch is vooral de laatste jaren te zien dat ook steeds meer mensen kiezen om de Lem in huis te nemen en dat is natuurlijk logisch. Het design past immers binnen ieder interieur en kan geheel naar wens worden aangepast.

 3. Horeca

  Bezoek Schiphol en je kunt er niet omheen. De meeste horecagelegenheden kiezen hier voor de Lem. De Lem past vaak simpelweg het best bij een design. De droom van iedere binnenhuisarchitect

 4. Zakelijk

  Steeds meer ontwerpers van bedrijfspanden kiezen voor de Lapalma Lem. De Lem past perfect in een ontvangstruimte of aan de bar in een bedrijfskantine. De barkruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Zo kan de Lem worden aangepast aan vele verschillende ontwerpen. In combinatie met het elegante design, is de Lem hierdoor zeer geliefd onder designers.

 

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500