Levering Lapalma Miunn barkrukken

Deze krukken hebben we mogen leveren in Huis ter Heide, een prachtige woning waar de krukken ontzettend mooi tot zijn recht komen.

De uitvoering die u op de afbeelding ziet is de Miunn van Lapalma in hoogte verstelbaar, een zwart poedercoated frame en een lederen zitting in de kleur light mud.

Mevrouw heeft ons experience center bezocht en we hebben de leerstalen bekeken, mevrouw was erg aan het twijfelen of de leer kleur wel mooi passend zou zijn in het interieur. Denk aan het keukenfront, werkblad kleur van de keuken, vloerafwerking, gordijnen etc. Ons voorstel was dan ook om even een leerstaal mee naar huis te nemen om hem vervolgens in de retour envelop te kunnen retourneren wanneer je een keuze hebt kunnen maken. Ook stofkleuren geven we graag mee om op locatie goed te kunnen beoordelen.

Het zwart poedercoated frame staat geweldig bij het zwart houten front van de keuken, de leerkleur matcht perfect bij de grodijnen, al met al een mooi geheel.

Ben je op zoek naar een barkruk voor aan jouw keuken en weet je nog niet precies wat je zoek, vraag dan vrijblijvend een brochure aan daarin alle mogelijkheden die Lapalma te bieden heeft. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons experience center in Hierden, daar kunnen we alle stalen laten zien en bekijken welk materiaal/ kleur u het beste past. Daarnaast hebben we alle modellen hier staan en kunt u onder het genot van een kopje koffie proefzitten, van bepaalde modellen hebben we meerdere uitvoeringen staat.

 

Bent u geintresseerd? Klik hieronder en bekijk alle mogelijkheden die Lapalma te bieden heeft.

Bekijk hier het volledige aanbod barkrukken van Lapalma

 

Hebben of gaan wij binnenkort ook wat bij u afleveren, wij vinden het ontzettend leuk om foto’s van klanten te zien met het eindresultaat.
Bekijk onze instagram voor meerdere afgeleverde producten.

Instagram Facebook
internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500