Thonet breid zijn collectie uit!

Of het nu gaat om een lange avond of een kort praatje, spontaan of lang gepland, aan de eettafel, in een hotel of tijdens een vergadering. Thonet meubels zijn overal te vinden waar mensen elkaar ontmoeten, waar ze ideeën uitwisselen, een korte pauze nemen of mobiel werken thuis of in wachtruimtes en lounges.

Thonet heeft zijn collectie wederom uitgebreid door enkele items aan hun collectie toe te voegen. En deze mogen wij aan u presenteren!

Thonet s 845

De gegoten multiplex zitschaal heeft formele analogieën met het auto-ontwerp in de vorm van de oppervlakken, wat bij Thonet is vertaald naar het hout.

meer informatie over de thonet s 845
Thonet S 220

De S 220 heeft een ingetogen organische vorm en precieze lijnen, en de gegoten multiplex schaal in comfortabel en ondersteunend.

Meer informatie over de thonet s 220
Thonet s 119

De 119 stoel, ontworpen door Sebastian Herkner, is een klassiek Thonet-stuk dat in elke omgeving zijn stempel zal drukken.

meer informatie over de Thonet s 119
thonet 520

De gestoffeerde stoel 520 van Marco Dessí staat voor eigentijdse elegantie en communicatieve saamhorigheid. de 520 is de perfecte stoel en niet alleen voor eettafels. Het zitcomfort gaat samen met een visuele en fysieke lichtheid.

meer informatie over de thonet 520
thonet s 809

De compacte loungestoel 809 functioneert als het “kleine broertje” van de succesvolle loungestoel 808, en als retraiteplaats in kleinere ruimtes of in groepen, en in combinatie met de grotere stoel of de lage bijzettafels 1808 en 1809.

meer informatie over de thonet s 809
Thonet s 661

Een echte allrounder: de stoel van voorgevormd multiplex met een huiselijke uitstraling en bijzondere aanwezigheid.

meer informatie over de thonet s 661
Thonet s 847

Perfect zitcomfort voor conferentie- en woonruimtes.

meer informatie over de thonet s 847

De volledige collectie van Thonet is te vinden op de website onder het kopje BRANDS. Belangstelling voor een van de items of een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Thonet. Bookmark de link.