Umbrosa Infina: stijlvol de zomer in.

De Umbrosa Infina is een bijzondere parasol, een parasol anders dan de rest. Van een afstand is direct al te zien waarom de Infina zo bijzonder is. Dankzij een ingenieus systeem is deze design parasol als het ware omgedraaid. Het doek wordt niet van onderaf ondersteund door klassieke baleinen en een baleinhouder. Nee, het doek wordt van bovenaf gedragen door een aantal fraaie touwen.

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

Umbrosa Infina: rond of vierkant?

Rond

“Infina Round”

Vierkant

“Infina Square”

De Umbrosa Infina is verkrijgbaar in twee varianten “Infina Round” en “Infina Square”, zoals hierboven te zien is. Wilt u tijdens het mooie weer nóg meer genieten dankzij deze stijlvolle parasol? Doe dan direct een offerte aanvraag. Liever eerst alle mogelijkheden op een rij bekijken? Vraag dan direct de online brochure aan!

Kom de Umbrosa Infina bekijken in ons Experience Center!

De bovenste foto in dit bericht is genomen in de tuin van ons Experience Center. In de rustieke bossen van Hierden kunt u de Infina aanschouwen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over het Experience Center.

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500