Waarom u de Heatsail Dome nodig heeft: 4 redenen

Het voorjaar is alweer een tijdje bezig en daarom vinden wij het tijd om één van onze producten in het bijzonder uit te lichten: de Heatsail Dome. Deze chique terrasverwarmer zorgt ervoor dat u ’s avonds langer buiten kunt zitten. De slogan van Heatsail is dan ook ‘’Extend your great moments’’. Maar wat maakt deze terrasverwarmer nou zo bijzonder? Wij van Mooist hebben dit op een rijtje gezet.

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

Het warme gevoel bij de Heatsail Dome

Hier is de Heatsail Dome belicht op verschillende manieren. Deze heater is zowel overdag als ’s avonds een fijne warmtebron.

Het gemak van het gebruik en de extra’s zijn hier duidelijk zichtbaar.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder wat een Heatsail Dome voor u kan betekenen. 

Brochure aanvragen » Bekijk alle series >

De 4 redenen

Twee-in-één: terrasverwarmer én designlamp
Waar de meeste terrasverwarmers puur functioneel zijn, kiest Heatsail daarnaast ook bewust voor vormgeving. De Dome is namelijk ook een design lamp. Juist dit is één van de redenen waarom horecagelegenheden vaak kiezen voor deze terrasverwarmer. De Dome sluit feilloos aan bij vrijwel ieder design. Dit is ook waarom steeds meer particulieren kiezen voor Heatsail.

Nieuwe ontwikkelingen
De Heatsail Dome is sinds een aantal jaren op de markt en ieder jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. Zo is het sinds kort ook mogelijk om de Dome aan de muur te bevestigen. Eerder was het al mogelijk om te kiezen uit een pendelend model of een model met staande voet. Daarnaast zijn er een tal van accessoires om de Dome aan al uw wensen te laten voldoen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bluetooth afstandsbediening, verlengstuk, praktische beschermhoes en montagehulp. Ook heeft u de keuze uit een witte- of zwarte uitvoering.

Montagehulp
Om dieper in te gaan op de fijne extra’s die voor u beschikbaar worden gesteld bij de aanschaf van een Heatsail Dome noemen we de montagehulp nog even apart. Bij Mooist wordt namelijk de Heatsail Dome speciaal bij u thuis geïnstalleerd, gratis. Dit geldt voor alle modellen.

Volledig elektrisch
Waar oudere terrasheaters voornamelijk gebruik maken van gasflessen kiest Heatsail Dome voor elektriciteit. Het is dus nooit meer nodig om zware gasflessen te vervangen. Met één druk op de afstandsbediening kunt u de Heatsail Dome aan- en uitschakelen. De Dome kent twee warmtestanden, 1500 en 3100 Watt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Heatsail Dome pagina.

Brochure aanvragen » Bekijk alle series >

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500