Lapalma Add

« Bekijk alle Lapalma banken

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

De voortdurende ontdekkingsreis van ontwerper Fransesco Rota uit zich in het design van de Lapalma Add, een veelzijdig systeem bestaande uit modulaire zitplaatsen. Het systeem bestaat uit een basis waar u panelen, stoelen, rugleuningen en andere elementen op kunt plaatsen, om zo de ideale combinatie voor uw project of inrichting te creëren. Voeg salontafels, trays, tijdschriftrekken of zelfs bijzettafels inclusief aansluitingen voor het opladen van telefoons en tablets toe.

Lapalma Add: verbonden comfort
Elk frame bestaat uit aluminium profielen die met elkaar verbonden kunnen worden door stalen platen en elastische riemen, om het comfort van de zitplaatsen te verhogen. De losse modules liggen op vier gegoten aluminium voeten, met dezelfde lak als het frame. Een slimme oplossing zorgt ervoor dat u bij het koppelen van twee modules beide voeten kunt samenvoegen.

Modulaire mogelijkheden
De mogelijkheden van de Lapalma Add zijn eindeloos. Of het nu gaat om uw woonkamer, lounge, studio of gang, de Add zal door zijn modulaire opties overal passen. Ook voor de zakelijke markt is deze oplossing inzetbaar. Bent u geïnteresseerd? We doen u graag een interessant voorstel op basis van onze laagste prijsgarantie. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Bekijk ook de Lapalma Add T

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Lapalma Add
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma ADD

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Add is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Add zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Add en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken