Heatsail Dome-light®

« Bekijk alle Heatsail producten

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Heatsail staat bekend om het feit dat zij sfeervolle design verlichting perfect weet te combineren met de aangename warmte van een terrasheater. Heatsail komt mede op basis van veel vraag uit de markt met iets nieuws, namelijk: de Heatsail Dome-Light®. Deze design lamp voor zowel buiten als binnen is voorzien van een ledbol. Deze lichtbron zorgt ervoor dat de Dome-light® niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens duurzaam. De Heatsail Dome-light® is uitsluitend leverbaar als hangend exemplaar. De montagestang zal aan de hand van uw plafondhoogte zorgvuldig op maat gemaakt worden.

De Heatsail Dome-light® zal standaard worden geleverd in het zwart of wit. Natuurlijk kunt u als extra optie kiezen uit alle RAL kleuren. Mooist.nl heeft een passie voor design en inrichting, die we graag met u delen. De Heatsail Dome-light® sluit daarom perfect aan bij ons assortiment. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het vinden van inspiratie? Vult u dan gerust onderstaand formulier in, u kunt natuurlijk ook bellen.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Heatsail Dome-light
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Heatsail Dome-light®

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Heatsail Dome-light® is te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Heatsail en vele andere prachtige merken te bewonderen.

Ervaar de Heatsail Dome-light® en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken