Thonet (bijzet)tafels

Thonet is wereldwijd bekend als producent van unieke stoelen. Maar anno nu is Thonet véél meer dan alleen stoelen.De unieke buisvormen zijn vandaag de dag ook te zien in krukken, bureaus én (bijzet)tafels! Voor liefhebbers van design, en specifiek van Thonet, is het nu dus mogelijk om ook fraaie Thonet tafels aan te schaffen die een interieur een unieke twist geven.

Bij Mooist.nl werken alleen maar liefhebbers van design. Vanuit onze gedeelde passie adviseren we u bij de beste toepassing van designmeubulair. Omdat wij werken met een een klein team, kunnen wij u zeer persoonlijk van dienst zijn en doen we altijd de beste aanbieding. Benieuwd hoe dat werkt? Vraag de Thonet-tafelbrochure aan of bekijk hieronder uw favoriete model en doe een prijsaanvraag. Laat u verrassen!

Bekijk de Thonet (bijzet)tafels:

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 06-53914326
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Thonet tafels zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Thonet te bewonderen. Naast de Thonet tafels zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Thonet en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken