Design wandplanken

Design wandplank

Een design wandplank verbetert niet alleen het design van een ruimte, het is ook nog eens zeer handig. Door een design wandplank maakt u de muur interessanter maar ook functioneler. Het is mogelijk om er andere producten op te zetten en helemaal in te richten naar uw eigen smaak. De wandplanken zijn in meerdere maten en stijlen verkrijgbaar.

Een design wandplank op maat

Ons aanbod aan home design is stijlvol, klassiek en uniek. Vaak is iedere design wandplank naar wens aan te passen. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Op een wandplank wilt u natuurlijk artikelen zetten die bij u passen en die u mooi vindt. Mooist.nl is gevestigd in Hierden, nabij Harderwijk, heeft verschillende accessoires die mooi op deze plank passen. Bekijk bijvoorbeeld onze lampen voor in de woonkamer. Een andere accessoire om sfeer te creëren in een ruimte zijn onze design scheidingswanden. Door een scheidingswand te plaatsen, creëert u intieme plekken in uw huis.

Stel uw vragen

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over het proces van online bestellen, kunt u het contactformulier invullen. Daarnaast is het mogelijk om te bellen naar 0341-433350 of om een e-mail te sturen naar info@mooist.nl. Dit geldt voor al onze exclusieve design meubels. Bekijk nu ons hele assortiment aan interieur design. Bij Mooist.nl ontvangt u gegarandeerd de beste aanbieding!

Bekijk de Design wandplanken:

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Alle design wandplanken zijn te zien in ons Experience Center. Dit is een huis midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de wandplanken te bewonderen. Naast de designwandplanken zijn er ook andere design items te bewonderen.

Ervaar onze collectie en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.
internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500