Lapalma krukken

« Bekijk alle Lapalma meubels

Het Italiaanse Lapalma is bekend geworden dankzij diverse fraaie designmeubels, maar de krukken van dit merk spannen de kroon. Ontelbaar veel interieurs, beursstands, showrooms en loungeruimtes zijn gevuld met (bar)krukken van Lapalma. Het is dan ook niet zo gek dat er tegenwoordig steeds meer modellen uit de Italiaanse fabriek rollen. Daardoor is er inmiddels voor ieder type interieur een geschikte Lapalma kruk.

Het prijskaartje van Lapalma wordt mede bepaald op basis van het fraaie design. Maar wie goed kijkt naar de kwaliteit die het designmerk levert, snapt dat het prijskaartje relatief gezien meevalt. De hoogstaande krukken van Lapalma gaan namelijk veel langer mee dan iedere andere kruk.

Bekijk de Lapalma krukken:

Over de Lapalma barkruk

Designlabel Lapalma biedt een brede collectie meubels, maar barkrukken vormen sinds een aantal jaar de corebusiness van het bedrijf. Iedere Lapalma barkruk is van uitstekende kwaliteit, zit heerlijk en is een lust voor het oog. Niet voor niets wonnen de Italianen talloze awards, waaronder de FX International Interior Design Award en de prestigieuze Good Design Award.

Binnen de collectie van Lapalma bevinden zijn meerdere lijnen, zo ook voor de barkrukken. De Lem barkruk is momenteel het meest populair. De door de Japanse Shin en Tomoko Azumi ontworpen barkruk is tijdloos en elegant en beschikt verder over alle mogelijke opties. Ook de Kai-, Mak- en Giro-barkrukken zijn gewild.

Lapalma onderscheidt zich door hoge kwaliteitseisen. Zo is Lapalma aangesloten bij ASARREDO en CATAS, twee Italiaanse laboratoria die de kwaliteit van de Lapalma barkruk zorgvuldig controleren. Verder zijn alle meubels ISO 9001 gecertificeerd, wat verzekert dat de producten aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 06-53914326
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma krukken zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma krukken zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Lapalma en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken