Lapalma banken

« Bekijk alle Lapalma meubels

Lapalma is van mening dat een meubel er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook geschikt moet zijn voor dagelijks gebruik. Ook de Lapalma banken voldoen aan deze eis. De ontwerpers komen uit alle werelddelen. Samen hebben de ontwerpers al diverse prestigieuze designer awards in de wacht gesleept. Alle banken van Lapalma worden met zorg gemaakt en kwaliteit staat voorop, van begin tot eind.

Bekijk de Lapalma banken:

Over de Lapalma banken:

Lapalma banken zijn er in verschillende series. Stijlvolle tweezitters voor thuis, comfortabele lounges of een Lapalma bank die u zelf kunt samenstellen. De Lapalma banken zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor thuis, maar ook voor op kantoor.

Bijzonder in de collectie Lapalma banken is de Za system. Deze serie bestaat uit verschillende modulaire componenten die het mogelijk maken om een geheel eigen bank samen te stellen. Voornamelijk ontworpen voor loungeruimtes, maar ook uiterst geschikt voor thuis. Met deze Lapalma bank is alles mogelijk.

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma banken zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma banken zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Lapalma en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken