Design tafels

Bent u op zoek naar designtafels voor in uw huis? Mooist.nl biedt een online collectie designtafels voor elke kamer. Bent u op zoek naar bijzettafels, eettafels of tuintafels? Ontdek ons unieke aanbod en vind de tafel die het beste bij uw smaak en stijl past. In ons inspiratiehuis in Hierden (nabij Harderwijk) vindt u verschillende uitvoeringen van alle tafels. Doe hier vooral inspiratie op voor uw eigen huis.

Designtafels voor elke inrichting

Via Mooist.nl bestelt u designtafels voor elke ruimte in uw huis tegen een aantrekkelijke prijs. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een bijzettafel of een eettafel, onze collectie bevat alles. Naast tafels hebben we ook alles om een complete set te maken, zoals eetkamerstoelen van het merk Thonet. Dit zijn fraaie stoelen, herkenbaar aan de toepassing van gebogen hout. Dit is het bekende interieur design van de stoelen van Thonet. Vindt u het lastig om een designtafel uit te kiezen voor uw interieur? Vraag dan de experts van ons bedrijf om interieuradvies. De mooiste designtafels van de mooiste merken vindt u bij Mooist.nl! Kom nu achter de merken die we allemaal in onze collecties hebben.

Plaats uw bestelling

Uw bestelling wordt bezorgd in heel Nederland. Wilt u ervaren hoe design aanvoelt in een interieur? Kom langs in ons Design Experience Center, uitsluitend geopend op afspraak. Plan een afspraak in door ons een e-mail te sturen via info@mooist.nl of neem telefonisch contact op via 06-53914326. Beleef hoe het is om met design meubels te wonen.

Bekijk de Design tafels:

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 06-53914326
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

Alle design tafels zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de tafels te bewonderen. Naast de designtafels zijn er ook andere design items te bewonderen.

Ervaar onze collectie en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken