Lapalma stoelen

« Bekijk alle Lapalma meubels

Lapalma stoelen hebben zoveel uitstraling, dat het bijna zonde is om plaats te nemen op de prachtige modellen van dit Italiaanse designlabel. Maar als men dan toch gaat zitten wordt ook het comfort van Lapalma ervaren. Ongekend!

De diverse stoelen van Lapalma zijn doorgaans verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Het is mogelijk om iedere stoel zelf samen te stellen dankzij de diverse stoffen, kleuren en materialen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

BEKIJK DE Lapalma stoelen:

Over de Lapalma stoelen:

Kwaliteit is fundamenteel in de visie van Lapalma. Daarom wordt er in Italië met veel zorg en passie gewerkt aan de meubelen van dit merk. Als oprichters van het bedrijf zijn de broers Marcato niet vergeten waar het om draait. In 1978 hadden zij al begrepen wat duurzaamheid betekende. Dit zijn ze nog steeds niet uit het oog verloren, ook niet bij het ontwikkelen van de Lapalma stoelen.

De verschillende collecties zijn ontworpen door diverse ontwerpers. De diversiteit van de Laplama stoelen zorgt ervoor dat er voor iedere wat wils is. Of u nu een stoel zoekt voor buiten, binnen of op kantoor. Wanneer u vragen heeft over de stoelen van Lapalma, neemt u dan gerust contact met ons op.

De Lapalma stoelen komen in verschillende series. Centraal staat een stijl die rust creëert in een ruimte. Een meubel voor binnen of voor buiten, in de Lapalma stoelen collectie is voor elke wens wel een oplossing. De stoelen zijn gemaakt van het beste materiaal. Ze zijn niet alleen adembenemend om te zien, maar ze zijn ook functioneel.

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma stoelen zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma stoelen zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Lapalma en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken