Design vloerkleden

Design kleden maken een ruimte compleet. Bij Mooist.nl uit Hierden, nabij Harderwijk, vindt u vloerkleden in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor kunt u uw vloerkleed op maat laten maken en perfect laten overeenkomen met de rest van uw design. Bekijk nu de hele collectie design kleden of laat het vloerkleed perfect voor u op maat maken.

Design kleden op maat

Laat uw design vloerkleed helemaal op maat maken. Hierdoor past het kleed perfect in de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een grote open ruimte die u wilt inrichten? Bekijk dan onze design scheidingswanden. Met deze wanden creëer je meer intimiteit in de ruimte. Door een Tretford tapijt of vloerkleed verbeter je de akoestiek in de ruimte en verminder je de echo. Laat uw design vloerkleed helemaal op maat maken zodat het kleed perfect past bij uw ontwerp. Bekijk nu al onze mooie meubels om uw huis in te richten, zo komt u erachter hoe het is om design te wonen. Bij Mooist.nl ontvangt u tevens gegarandeerd de beste aanbieding en profiteert u van de beste service op het gebied van designmeubels, waaronder eetkamerstoelen, tafels en barkrukken.

Ontdek de hele collectie

Op deze pagina vindt u al ons design kleden overzichtelijk op een rij. Mocht u verder vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen. U stuurt ons een e-mail via info@mooist.nl of belt ons naar 0341-433350. Al uw vragen over uw design interieur worden beantwoord. Daarnaast is het gelijk mogelijk om een afspraak te maken voor het inplannen van interieuradvies van onze experts.

Bekijk de Design vloerkleden:

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De meeste design vloerkleden zijn te zien in ons Experience Center. Dit is een huis midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de vloerkleden te bewonderen. Naast de design-vloerkleden zijn er ook andere design items te bewonderen.

Ervaar onze collectie en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken