Welkom bij ons design Experience Center

Design meubilair is iets dat u moet beleven, dit kan in ons Experience Center. Een meubel kan er mooi uitzien, maar moet ook functioneel zijn. Het moet ervaren, aangeraakt en gezien kunnen worden. Op een prachtige plek omringd door bos vindt u ons design Experience Center. Het is een plek waar u een greep uit de online Mooist.nl-collectie kunt bezichtigen. Hier vertellen wij u graag waarom wij zo enthousiast zijn over design en de ontelbare mogelijkheden. Het design Experience Center moet niet verward worden met een showroom, want dat is het niet. Inspiratie staat centraal. Wij geven u graag een kijkje in onze eigen keuken. Letterlijk. Dat niet alleen; vanuit deze plek verlenen wij interieuradvies en denken we mee bij het ontwerp van unieke en functionele ruimtes.

Openingstijden:

We zijn geopend op afspraak!

Informeer naar de mogelijkheden, we zijn bereikbaar per mail of telefonisch.

Info@mooist.nl

06-53914326

Route
Adres

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Contactgegevens
info@mooist.nl
06-53914326

Bent u op zoek naar totaaladvies voor een groot project? Bij elk project adviseert Bert Franken u graag persoonlijk en helder. Om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat brengt Bert Franken uw interieur tot leven met een 3D ontwerp. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, gebruikt Bert Franken uitsluitend kwalitatieve materialen en producten met een fraaie uitstraling.

Ga naar Bertfranken.nl

Een 3D-design in ons Experience Center

Bent u op zoek naar totaal interieuradvies voor een groot project? Bij elk project adviseert Bert Franken u graag persoonlijk en helder. Om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat voor uw design woning, brengt Bert Franken uw interieur tot leven met een 3D-ontwerp. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, gebruikt Bert Franken uitsluitend kwalitatieve materialen en producten met een stijlvolle uitstraling.

Bezoek de adembenemende Veluwe

Ons design Experience Center is te vinden in Hierden, op de prachtige en rustieke Veluwe. Dit bosrijke natuurgebied is het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa en ligt op nog geen uur rijden van de Randstad. Schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, stuifzand en nog echte wilde dieren: de Veluwe heeft het allemaal! Dit in combinatie met het interessante historische verleden en de rijke cultuur, maakt deze plek uniek. Of u nu wilt ontspannen of bewegen in de natuur, een bezoek wilt brengen aan een museum of kasteel, het is allemaal mogelijk.

Heerlijk Harderwijk

Op nog geen steenworpafstand van Hierden ligt Harderwijk. Iedereen kent Harderwijk natuurlijk van het Dolfinarium, dat zeker een bezoek waard is, maar het heeft veel meer te bieden dan dat. Zo kunt u een bezoek brengen aan het theater, kunst bekijken of heerlijk uiteten. Zo kunt u bijvoorbeeld reserveren bij ’t Nonnetje, een 2-sterrenrestaurant in de historische binnenstad. Wij raden u dan ook sterk aan om een bezoek aan ons design Experience Center te combineren met een van bovenstaande tips. Maak een afspraak voor een bezoek aan het Experience Center en bewonder onze meubels met exclusief design.

Maak nu een afspraak

Bent u op zoek naar eetkamerstoelen van Thonet of eetkamertafels met een design? Kom dan langs bij ons design Experience Center. Ook voor al uw tuinmeubels, buitenartikelen en design parasols kunt u bij ons terecht. Plan een afspraak in door een e-mail te sturen naar info@mooist.nl of bel naar 06-53914326. Maak kennis met de verschillende designers en merken.