Lapalma tafels

« Bekijk alle Lapalma meubels

Dankzij het succes van de Lapalma krukken zijn de ontwerpers achter de ontzettend mooie meubels ook aan de slag gegaan met meerdere modellen tafels. Deze Lapalma tafels sluiten goed aan bij de krukken en stoelen die al jarenlang gretig aftrek vinden. Ook heeft Lapalma enkele bijzettafels ontwikkeld voor in de loungeruimte of thuis naast de bank.

Voor alle tafels van Lapalma geldt dat deze in meerdere uitvoeringen en combinaties verkrijgbaar zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met één van onze deskundige adviseurs. Wij vertellen ons vanuit onze passie voor design graag (heel veel) meer!

Bekijk de Lapalma Tafels:

Over de Lapalma Tafels:

De Lapalma tafels zijn te vinden in verschillende collecties, passend bij de andere Lapalma meubelen. Binnen elke collectie zijn tafels te vinden in diverse uitvoeringen. De collectie bestaat onder andere uit bijzettafels, salontafels en hoge tafels, passend bij de bekende barkrukken van Lapalma. Het uitganspunt blijft de balans tussen design en stabiliteit.

De diversiteit van Lapalma is goed terug te zien in de tafels van het merk. De BRUNCH-serie bevat bijvoorbeeld modulaire tafelcomponenten. Ze kunnen zo gerangschikt worden dat het altijd aan te passen is aan de ruimte waarin het staat. Een andere Lapalma tafel die in het oog springt is de APTA. Een minimalistisch design met rechte vormen en een lichtelijk verhoogd tafelblad. Strak, modern en tijdloos.

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 06-53914326
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma tafels zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma tafels zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Lapalma en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken