Designer Francesco Rota

« Bekijk alle designers

Francesco Rota is vandaag de dag aan Lapalma verbonden als art director. De in 1966 geboren Italiaan telt de meeste Lapalma-series op zijn naam. Onder andere de Cut, Add, Jey, Olo, Plus en Screen komen op zijn conto. Door zijn huidige functie als art director zullen er in de recente toekomst nog vele nieuwe Lapalma-meubels van Rota volgen.

De in Milaan geboren, getogen en werkzame Rota begon zijn eigen ontwerpstudio in 1998, nadat hij was afgestudeerd als industrieel designer aan het Art Center College of Design in La Tour de Peilz (Zwitserland). Na vele succesvolle samenwerkingen met talloze bedrijven en instellingen wereldwijd, is hij sinds 2013 verbonden aan Lapalma. Bekijk op onze websites al zijn prachtige ontwerpen!

Wilt u de ontwerpen van Francesco Rota zelf ervaren? Kom langs in het Mooist.nl Experience Center en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerper Francesco Rota

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Francesco Rota? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken