Designer Sebastian Herkner

« Bekijk alle designers

Sebastian Herkner werd in 1981 geboren in het Duitse Bad Mergentheim. Hij studeerde productdesign aan de Hogeschool voor Grafische Vormgeving in Offenbach am Main (HfG Offenbach). In 2007 wist hij zijn opleiding af te ronden.

Tijdens zijn studie richtte hij zijn eigen designstudio op: Studio Sebastian Herkner. Sindsdien wist hij vele prestigieuze prijzen in de wacht te slepen, waaronder Designpreis der Bundesrepublik Deutschland 2011, als beste nieuwkomer. In 2018 is Herkner verkozen als Maison & Objet: Designer of the Year.

Sebastian Herkner richt zich op het ontwerpen van objecten en meubelen. Inmiddels werkt hij voor verschillende gerenommeerde merken, zoals: Thonet, Moroso, Gervasoni en ClassiCon. Van deze laatste is ook het gehele assortiment verkrijgbaar bij Mooist, waaronder de ClassiCon Bell Table. Ook de Bell Table werd ontworpen door Herkner.

Wilt u de ontwerpen van Sebastian Herkner – zoals de Thonet 118 – zelf ervaren? Kom langs in het Experience Center van Mooist in Hierden en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerper Sebastian Herkner

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Sebastian Herkner? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken