Designer Enzo Berti

« Bekijk alle designers

De in 1950 geboren Enzo Berti staat bekend om zijn holistische benadering. Niet alleen het ene meubelstuk, maar het hele interieur. Daar draait het om. Niet voor niets weten merken als Magis, Artemide, Lago, Gervaconi, Montina, Flai, Bross en Bauline de weg naar Berti telkens weer te vinden. Ook Lapalma heeft twee keer bij de Italiaan aangeklopt. Eerst voor de serie stoelen en barkrukken Cuba+Cubo, en recentelijk voor de Ryo krukoplossing.

Zowel de Cuba=Cubo als de Ryo zijn twee geliefde series van Lapalma, en worden niet alleen door particulieren maar juist ook door architecten en interieurbouwers veelvuldig gebruikt. De Cuba+Cubo is tevens te vinden in vele (luxueuze) horecagelegenheden over de hele wereld, van Amsterdam tot Dubai. Bekijk deze twee prachtige ontwerpen van Enzo Berti gerust.

Wilt u de ontwerpen van Enzo Berti zelf ervaren? Kom langs in het Mooist.nl Experience Center en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerper Enzo Berti

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Enzo Berti? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken