Design parasols

Vind de perfecte design parasol in de collectie van Mooist.nl. In onze collectie vindt u bijvoorbeeld een design parasol maar ook tuinmeubilair of andere buitenartikelen. Kom langs in ons Experience Center en bewonder de artikelen en ontwerpen in levende lijven. U vindt onze locatie in Hierden, in de buurt van Harderwijk.

Een design parasol voor schaduw in uw tuin

Wilt u een mooie design parasol die perfect past bij uw andere tuinmeubilair? Ontdek onze online collectie of bezoek ons Experience Center om te ervaren hoe het is om met design meubels te wonen. Hier bewondert u alle buitenartikelen en tuinmeubilair. Vindt u het lastig om uw tuin in te richten met de juiste exclusieve design meubels? Vraag onze experts om interieuradvies door uw gegevens achter te laten bij de desbetreffende serie waarin u interesse heeft. De experts voorzien u van advies over het inrichten van uw tuin, maar helpen u ook met het inrichten van andere ruimtes van uw woning.

Bestel uw favoriete design items online

Bent u op zoek naar design parasols in de aanbieding? Neem dan een kijkje in onze outlet. Hier vindt u bijvoorbeeld een parasol van het merk Umbrosa. Stuur een e-mail naar info@mooist.nl of neem telefonisch contact op via 0341-433350 indien u vragen heeft over uw bestelling. De mooiste design parasol en andere buitenartikelen van gerenommeerde designmerken vindt u bij Mooist.nl!

Bekijk de Design parasols en andere design meubels voor buiten:

 

 

 

 

 

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

Alle parasols zijn te zien bij ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de parasols te bewonderen. Naast de design parasols zijn er ook andere design items te bewonderen.

Ervaar onze collectie en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken