Designer Shin Azumi

« Bekijk alle designers

Shin Azumi is een Japans ontwerper geboren in 1965. Momenteel woont en werkt hij in Londen, waar hij in 1994 zijn Master of Arts behaalde aan the Royal College of Arts. In 1995 ging hij een tijdelijke samenwerking aan met Tomoko Azumi.

De Japanner werkt inmiddels samen met vele internationale cliënten, waaronder Lapalma, Magis, Tefal, Itoki, Habitat en nog vele anderen. Inmiddels heeft Shin Azumi meerdere internationale prijzen voor zijn werk mogen ontvangen. Daarnaast is zijn werk te bewonderen in vele musea overal ter wereld, waaronder het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Shin Azumi staat vooral bekend om zijn ZA SYSTEM, LEM, KAI en AP designs. Bent u benieuwd naar deze krukken en stoelen? Vul dan hieronder het formulier in en u ontvangt direct alle benodigde informatie.

Wilt u de ontwerpen van Shin Azumi zelf ervaren? Kom langs in het Mooist.nl Experience Center en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerper Shin Azumi

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Shin Azumi? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken