Design barkrukken

Vind de perfecte design barstoelen bij Mooist.nl. De barstoelen maken uw thuisbar helemaal af. De stoelen hebben een modern ontwerp en zijn makkelijk schoon te houden. Bestel uw favoriete barkrukken online of bewonder de barstoelen in ons Experience Center in Hierden, in de buurt van Harderwijk. Hier staan onze meubels opgesteld en ingericht.

Moderne design barstoelen voor uw thuisbar

De design barstoelen hebben een eenvoudig en luchtig ontwerpt, waardoor ze niet te veel ruimte innemen. Daarnaast passen ze perfect onder de bar of een andere designtafel. Staat uw bar in de woonkamer of heeft u een aparte loungekamer voor de bar? Bekijk dan ook onze design loungestoelen, zo matcht u de barstoelen aan de loungestoelen en wordt alles één geheel. Hierdoor krijgt u echt een luxe design interieur. Bekijk nu onze hele collectie aan barkrukken en kom erachter hoe het is om met design te wonen. De mooiste barstoelen van de mooiste merken vindt u bij Mooist!

Ontdek ons aanbod

Kunt u geen keuze maken uit onze collectie aan design barstoelen? Dat snappen we maar al te goed. Plan een afspraak in bij onze experts voor interieuradvies indien u interesse heeft in een item uit een designserie. De experts bekijken wat uw stijl is en welke stoelen daar bij passen. Om een afspraak te maken stuurt u een e-mail naar info@mooist.nl of belt u naar 06-53914326.

Bekijk de Design barkrukken:

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 06-53914326
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

Alle design barkrukken zijn te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de design barkrukken te bewonderen. Naast design barkrukken zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar onze collectie en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken