Gepersonaliseerd advies

Exclusief aanbod

Inspiratiehuis

Design lampen voor de woonkamer

Design lampen zijn de finishing touch voor in de woonkamer en vormen een kunstwerk op zichzelf. De design lampen geven een extra beleving aan de woonkamer. Ontdek het hele assortiment aan design lampen van Mooist.nl in de webshop. Het is ook mogelijk om ons Experience Center in Hierden te bezoeken, vlak bij Harderwijk.

Foscarini Twiggy design lamp by Marc Sadler

In contact komen met een van onze experts?

Foscarini Twiggy design lamp by Marc Sadler

Vind de perfecte design lampen voor in uw woonkamer

Geef sfeer aan uw woonkamer met de design lampen uit onze collectie. Ook lampen zijn een onderdeel van onze exclusieve design meubels. Combineer een design lamp met een bijzettafel voor een prachtig stijlvol hoekje in uw woning. Om een goed beeld te krijgen waar u de lampen moet plaatsen, raden we het aan om een lampenplan te maken. In dit plan wordt gekeken waar de lampen het beste tot hun recht komen. Een lampenplan voor in uw huis kan lastig zijn om te maken. Vraag onze experts om interieuradvies en geef aan dat het om een lampenplan gaat, zij helpen u verder. Maak uw ruimte helemaal af met een sfeervolle toevoeging van een tapijt. In de online collectie vindt u een ruime keuze aan Tretford tapijten.

Kom erachter wie er achter het ontwerp zit

Alle meubels worden ontworpen door designers, dit geldt natuurlijk ook voor onze design lampen voor in de woonkamer. Ons team is altijd op zoek naar de mooiste meubels van verschillende ontwerpers. Bezoek ons Experience Center als u alle ontworpen interieur design meubels wilt bekijken. We werken uitsluitend op afspraak. Plan uw afspraak daarom door een e-mail te sturen naar info@mooist.nl of bel naar 0341-433350.