Gepersonaliseerd advies

Exclusief aanbod

Inspiratiehuis

Design loungestoelen zijn een statement voor elke woonkamer. Naast dat ze zeker niet misstaan in een woonkamer zijn de design loungestoelen ook nog eens enorm comfortabel. Het design is doordacht dat overal indruk maakt. Ontdek onze collectie stoelen online of in het echt in het Experience Center van Mooist.nl. Dit is gelegen in Hierden, vlakbij Harderwijk.  

Lounge stoel in woonkamer

In contact komen met een van onze experts?

Lounge stoel bij kachel
Lounge stoel in woonkamer

De mooiste design loungestoelen voor elke ruimte

De esthetiek van de design loungestoelen spreken boekdelen, daarnaast vindt u prachtige details op de stoelen. De design loungestoelen maken deel uit van onze exclusieve design meubels. Al deze meubels zijn ontworpen door de designers die voor ons bedrijf werken. Een van onze loungestoelen is bijvoorbeeld de fauteuil van Thonet, deze maakt zeker een statement in uw woonkamer. Wilt u naast een loungestoel andere interieur designs bekijken? In ons Experience Center vindt u al onze meubels. Van stoelen tot aan design wandplanken en alles ertussenin.

Bestel vandaag nog en ontvang uw nieuwe aankoop zo snel mogelijk thuis

Bekijk al onze luxe interieur design meubels via onze webshop of bezoek het Experience Center. Hier zijn alle meubels uitgestald en ingericht in realistische interieurs. Laat u inspireren door de verschillende stijlen en kleuren in het inspiratiehuis. Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak. Neem daarom contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Stuur ons een e-mail via info@mooist.nl of bel naar 0341-433350.