Gepersonaliseerd advies

Exclusief aanbod

Inspiratiehuis

Een design scheidingswand

Creëer aparte hoekjes in een ruimte met een design scheidingswand. Door een scheidingswand te plaatsen, deelt u een grote ruimte in in knusse, intieme plekken. Dit is ideaal als uw huis een openplan heeft. Een scheidingswand is functioneel, maar het kan ook functioneren als een kunstwerk of eyecatcher.

In contact komen met een van onze experts?

Creëer sfeer met een design scheidingswand

Het merk Lapalma staat normaal gesproken bekend om haar design barkrukken, maar ze hebben de collectie uitgebreid naar scheidingswanden voor in uw huis. De ontwerpers die wij aanbieden in onze unieke collectie, hebben nu een design scheidingswand ontworpen. De wanden worden omschreven als bijzonder én functioneel. Naast scheidingswanden hebben we ook design wandplanken in onze collectie. Hiermee maakt u uw muur interessant en minder saai. Bekijk nu het design van de scheidingswand in ons Experience Center. Hier ziet u hoe het luxe interieur design tot leven komen.

Bekijk de hele collectie

Bestel uw favoriete meubels online via Mooist.nl of bezoek onze Experience Center in Hierden, vlak bij Harderwijk. We zijn uitsluitend op afspraak geopend. Plan daarom een afspraak in door een e-mail te sturen naar info@mooist.nl of neem telefonisch contact op via 0341-433350. Bewonder tijdens uw afspraak al onze exclusieve design meubels. Tijdens uw afspraak is het ook mogelijk om onze experts om interieuradvies te vragen.