Designer Karri Monni

« Bekijk alle designers

Karri Monni werd geboren in 1969 in Varkaus, Finland. Oorspronkelijk begon Monni zijn loopbaan als meubelmaker. In 1994 ging hij een stap vooruit en begon de opleiding Furniture Design. Door de jaren heen werkte hij voor verschillende designstudio’s. Uiteindelijk leidde dit tot het begin van zijn eigen designstudio in 1999.

Het duurde niet lang voordat Karri Monni werd opgemerkt door grote bedrijven, waaronder McKinsey & Company. Deze bedrijven waren op zoek naar iemand die het interieurdesign onder handen wilde nemen en kwamen uit bij Karri Monni.

Karri Monni staat bekend om zijn fijne en simplistische stijl. Zijn bekendste design meubelen zijn: Lapalma Lab, Lapalma Miunn, Lapalma Mutka, Lapalma Thin.

Wilt u de ontwerpen van Karri Monni zelf ervaren? Kom langs in het Mooist.nl Experience Center en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerper Karri Monni

Title
Benieuwd naar alle ontwerpen?
Gratis verzending
Gegarandeerd de beste aanbieding!?

 

Alle designs & prijzen ontvangen »

 

 

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Patrick Norguet? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken