Designer Patrick Norguet

« Bekijk alle designers

Patrick Norguet, geboren in 1969 in Frankrijk, studeerde af aan the Superior School of Industrial Design in Parijs. In 2000 besloot hij om zijn eigen designstudio op te richten in Parijs. Datzelfde jaar koos Giulio Cappellini, om via Limelight, samen te werken met Patrick Norguet. Uiteindelijk zou dit de grote doorbraak betekenen van Patrick Norguet.

Vanwege zijn gevoel voor kleur – gecombineerd met zijn eindeloze zoektocht naar de ultieme comfort – wordt Patrick Norguet vaak vergeleken met Noorse designers. Vele bekende merken kiezen er daarom voor om hun scenografie te laten verzorgen door Patrick Norguet. Merken, zoals: Dior, MacDonald’s en de Okko hotels.

Patrick Norguet is uiteindelijk uitgegroeid tot een essentieel figuur in de Franse en internationale design scene. Patrick Norguet staat vooral bekend om zijn Lapalma Stil stoel en om zijn Lapalma Mak kruk.

Wilt u de ontwerpen van Patrick Norguet zelf ervaren? Kom langs in het Mooist.nl Experience Center en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerper Patrick Norguet

Patrick Norguet
Benieuwd naar alle ontwerpen?
Gratis verzending
Gegarandeerd de beste aanbieding!?

 

Alle designs & prijzen ontvangen »

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Patrick Norguet? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken