Foscarini Lumiere

“Mooi assortiment,
prettige mensen!”

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Waarom de Lumiere bij Mooist.nl bestellen?

Mooist is één van de weinige plaatsen waar u terecht kunt voor het gehele assortiment van Foscarini! Laat ons direct weten welke versie van de Lumiere u graag wilt ontvangen. Gratis informatieve brochure aanvragen?

✓ Gratis persoonlijke levering
✓ Volledig assortiment
✓ Laagste prijsgarantie

Vraag direct de laagste prijs aan

Bekijk Foscarini verlichting bij ons in het Experience Center

Waarom de Lem bij Mooist.nl bestellen?

Mooist is één van de weinige plaatsen waar u terecht kunt voor het gehele assortiment van Lapalma! Laat ons direct weten welke versie van de Lem u graag wilt hebben. Gratis informatieve brochure aanvragen?

✓ Gratis persoonlijke levering
✓ Volledig assortiment
✓ Laagste prijsgarantie

Vraag direct de laagste prijs aan

Bekijk de Lapalma Lem bij ons in het Experience Center

Wat staat er in de Foscarini brochure?

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] [fc id=’11’ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

In onze brochure ziet u alle mogelijkheden die Foscarini Lumiere te bieden heeft. Deze stijlvolle design lampen zijn verkrijbaar in verschillende hoogtes, kleuren en materialen. Bekijk alle mogelijkheden overzichtelijk op rij in onze brochure.

Stel aan de hand van de brochure direct uw unieke lamp samen.

[fc id=’13’ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen »

Foscarini Lumiere

[fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Wie de Foscarini Lumiere voor het eerst ziet, zal niet denken dat deze lamp al in 1990 ontworpen is. En toch is het zo. En dat maakt de Lumiere tot dé alltime verlichtingsklassieker. Ruim 25 jaar later is deze unieke lamp namelijk nog steeds in trek. Het ontwerp van Rodolfo Dordoni is vaak geïmiteerd door andere designmerken en Chinese handelaren, maar nimmer is dezelfde klasse bereikt. Het onderstreept het unieke van de Lumiere.

De Lumiere mag niet ontbreken
Bij Mooist.nl zijn we gek op designverlichting. We letten daarbij niet op het jaar waarin een bepaald type lamp op de markt is gekomen, maar puur op de kwaliteit. En daarom heeft de Lumiere onze website bereikt. Door de schoonheid en het unieke ontwerp mocht de Foscarini Lumiere gewoon niet ontbreken. En eigenlijk geldt dat ook voor uw interieur. Dankzij de universele toepasbaarheid hoort de Lumiere ook bij u niet te ontbreken. Vraag daarom alle informatie op bij Mooist.nl en wie weet schittert de Lumiere binnenkort bij u. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Laagste prijsgarantie bij Mooist.nl
De Foscarini Lumiere is verkrijgbaar als staand tafelmodel, maar er is ook een groter staand vloermodel, de Foscarini Lumiere XXL. Daarnaast zijn er binnen deze serie ook plafond- en wandlampen. Bij de keuze voor een Lumiere zijn er ook diverse kleuren mogelijk. Vraag alle informatie aan via het formulier op deze pagina en wij voorzien u zo snel mogelijk van een compleet overzicht met alle mogelijkheden en de laagste prijsgarantie.

Foscarini Lumiere
Gegarandeerd de beste aanbieding!
✓ Gratis persoonlijk advies
✓ Gratis verzending
✓ Alle opties en uitvoeringen leverbaar
Vraag uw offerte aan

Kom Foscarini bij ons bekijken!

De verlichting van Foscarini is te bekijken in ons Experience Center. In de bossen van Hierden ligt een bijzondere villa waar verschillende design meubelen te vinden zijn, waaronder de verlichting van Foscarini.

In deze huiselijke sfeer krijgt u (onder het genot van een kop koffie) één op één alle informatie over onze design meubelen. Kom bij ons langs en bewonder Foscarini!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

06-53914326

[fc id='1' type='popup' placement='right' button_color='#3EBD9F' font_color='white']Bel mij terug[/fc]

Altijd persoonlijk advies

Bij Mooist vinden wij het belangrijk dat u goed geholpen wordt. De meeste van onze producten zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daarom staan wij altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Mooist is telefonisch bereikbaar via 06-53914326, per mail of via het contactformulier.

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Lumiere:

Deze gaat het worden:

Foscarini Lumiere

“100% tevreden over de service die wij bij Mooist hebben ontvangen.”

✓ Gratis persoonlijke levering
✓ Volledig assortiment
✓ Laagste prijsgarantie

Vraag direct de laagste prijs aan

Bekijken bij ons in het Experience Center

✓ Gratis persoonlijke levering
✓ Volledig assortiment
✓ Laagste prijsgarantie

Vraag direct de laagste prijs aan

Bekijken bij ons in het Experience Center

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 06-53914326
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Verlichting van Foscarini is te zien in ons Experience Center. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast Foscarini verlichting zijn er ook andere design items te zien van andere merken.

Ervaar Foscarini en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken