Lapalma Kipu

« Bekijk alle Lapalma banken

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Bij het ontwerpen van de Lapalma Kipu hebben de jonge Noorse ontwerpers Andressen & Voll hun fascinatie voor gladde keien vertaald in een wonderbaarlijk fraai vormgegeven zitbank. Andressen & Voll zijn voor het ontwerpen van de Kipu bekroond met de Scandinavische en Noorweegse ‘Designer of the year’-award.

Kipu: flexibel inzetbaar
De fijne mix van kleuren en materialen, bewust voorzien van zichtbare stiksels, onderstreept de eigentijdse en informele geest van de Kipu. De Lapalma Kipu is door zijn modulaire opzet zeer flexibel inzetbaar en bovendien fraai te combineren met meerdere exemplaren, waardoor een prachtige groep ‘keien’ wordt gecreëerd.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Lapalma Kipu? U kunt hieronder uw contactgegevens achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Lapalma Kipu
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Kipu

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Kipu  is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Kipu zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Kipu en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken