Lapalma Plus

« Bekijk alle Lapalma banken

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Het succes van de ADD verdiende een opvolger, dacht Lapalma. Daarom schakelde het opnieuw ontwerper Francesco Rota in om een modulair banksysteem te maken. En zie daar: de Lapalma Plus is geboren! Maar door de totaal andere vormgeving leent de Plus zich voor totaal andere omgevingen. Denk aan loungeruimtes in plaats van kantoorruimtes en horeca in plaats van wachtkamers. Het grootste verschil ten opzichte van de ADD is te vinden in het zitcomfort. Daarin is bij het ontwerp van de Plus namelijk geen enkele concessie gedaan. De zitplaatsen zijn breder, dieper en dus veel ruimer, en dat merkt degene die plaatsneemt direct.

Er zijn tal van opties indien u een Lapalma Plus-banksysteem wenst te bestellen. Zo zijn er niet alleen een vijftal verschillende extra kussens, maar is er ook een optionele armleuning die eveneens als bijzettafel kan worden gebruikt. Ook deze bijzettafel kent weer bestelbare extra’s, zoals oplaadpunten voor laptops, smartphones en tablets. Juist vanwege die veelzijdigheid aan opties raden we aan niet zomaar online te bestellen, maar contact op te nemen met een expert. Mooist.nl is Authorized Lapalma dealer en bekend met de Lapalma Plus. Neem daarom gerust contact op, dan vertellen we u graag meer!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Lapalma Plus
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE LAPALMA Plus

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Plus is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Plus zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Plus en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken