Strackk® wandplanken

“Wandplank werd bij aflevering keurig
netjes gemonteerd aan de muur.”

« Bekijk alle Strackk wandplanken

Waarom Strackk wandplanken?

Stijlvolle design wandplank met een draagkracht tot wel 250 kg! Kies uit talloze opties. Ontvang direct de laagste prijs of vraag de gratis online brochure aan.

✓ Gratis levering
✓ Installatie bij u thuis mogelijk
✓ Laagste prijsgarantie

Vraag direct de laagste prijs aan

Bekijken bij ons in het Experience Center

Wat staat er in de Strackk brochure?

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] [fc id=’11’ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] [fc id=’13’ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

In onze brochure leest u alle mogelijkheden die Strackk te bieden heeft. Deze bijzondere wandplank heeft een draagkracht van 250 kg! Wilt u alle opties rustig op een rij bekijken? Vraag dan direct de brochure aan.

De wandplanken van Strackk zijn beschikbaar in verschillende kleuren en varianten. Bekijk daarom direct de brochure, zodat u de perfecte keuze kunt maken!

Brochure aanvragen »

Strackk garderobe

[fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

Vaak is een garderobe het gedeelte wat qua design achterblijft, maar Strackk wandplanken maken uw design garderobe volledig af. Het stijlvolle design van de wandplank gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. U heeft de mogelijkheid om de plank te laten voorzien van een anti-slip laag. U kunt er ook voor kiezen om op het uiteinde van de wandplank openingen te laten maken. Voor welke optie u ook kiest, uw jassen zijn altijd handig weg te hangen.

Daarnaast kunt u de plank geheel naar keuze aanpassen. Zo heeft u de mogelijkheid om handige hangkastjes op te hangen, Strackk heeft namelijk een magneetstrip in de wandplank verwerkt. De wandplank heeft een draagkracht van maar liefst 250 kg, ruim voldoende voor al uw jassen en andere kleding.

De ontwerper van deze wandplank is Joep Melis. Hij gebruikte zijn gebruikte eigen ervaring en creativiteit om een design wandplank met grote draagkracht te ontwikkelen. Hij was eerder op zoek geweest naar een wandplank met deze eisen, maar tot zijn ontsteltenis bleek dat product nog niet te bestaan.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? U kunt direct bellen met 0341-433350. U krijgt dan een ervaren medewerker aan de telefoon, die de tijd neemt om uw te voorzien van advies en informatie. Wilt u liever zelf rustig bekijken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan natuurlijk ook, laat uw e-mailadres achter via een van de formulieren op deze pagina en we sturen u direct informatie toe.

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]
Strackk wandplanken
Gegarandeerd de beste aanbieding!
✓ Gratis persoonlijk advies
✓ Gratis verzending
✓ Installatie bij u thuis mogelijk
✓ Alle opties en uitvoeringen leverbaar
Vraag uw offerte aan

Kom bij ons langs!

De Strackk wandplank is te bekijken in ons Experience Center. In de bossen van Hierden ligt een bijzondere villa waar verschillende design meubelen te vinden zijn, waaronder de Strackk wandplanken.

In deze huiselijke sfeer krijgt u (onder het genot van een kop koffie) één op één alle informatie over onze design meubelen. Kom bij ons langs en bewonder de Strackk wandplank!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350

Altijd persoonlijk advies

Bij Mooist vinden wij het belangrijk dat u goed geholpen wordt. De meeste van onze producten zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daarom staan wij altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Mooist is bereikbaar via de live chat, telefonisch via 0341-433350 of per mail via het contactformulier.

Een aantal voorbeelden van de Strackk wandplanken:

Deze gaat het worden:

Strackk wandplank

“Echt een super strakke wandplank!”

✓ Gratis levering
✓ Installatie bij u thuis mogelijk
✓ Laagste prijsgarantie

Vraag direct de laagste prijs aan

Bekijken bij ons in het Experience Center

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Strackk® wandplank is te zien ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Strackk en vele andere prachtige merken te bewonderen.

Ervaar Strackk® en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken