Thonet 404

« Bekijk alle Thonet stoelen

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] De kracht van de 404 stoel van Thonet zit ‘m voornamelijk in de eenvoud. Toch weet de stoel met zijn speelse vorm een snaar te raken. De crux zit in het zogenaamde knooppunt onder de zitting, waarin de gebogen houten vormen van de stoelpoten en rugleuning samenkomen. Designer Stefan Diez heeft daarmee een unieke stoel toegevoegd aan de collectie van Thonet, die complementair is aan de andere modellen.

De Thonet 404 is verkrijgbaar in de reguliere uitvoering, maar ook als 404F, met armleuningen. Verder heeft u de keuze uit twee soorten rugleuningen: beuken naturel of gebeitst. Voor de zitting heeft u de keuze uit zowel een lederen als stoffen bekleding. Dit stelt u in staat om de 404 stoel geheel naar eigen wens aan te passen.

We horen graag van u voor welke doeleinden u de Thonet 404 op het oog heeft. We kunnen u dan adviseren over de juiste inzet in elk interieur. Daarbij is een vrijblijvende aanbieding voor de 404 inbegrepen. U profiteert alleen bij Mooist.nl van de laagste prijsgarantie.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Thonet 404
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE Thonet 404

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Thonet 404 is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Thonet te bewonderen. Naast de Thonet 404 zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de 404 en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken