Gepersonaliseerd advies

Exclusief aanbod

Inspiratiehuis

Eetkamerstoelen van Thonet

Bent u een liefhebber van Thonet en wilt u graag eetkamerstoelen van dit designermerk bestellen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Mooist.nl helpt u graag verder. Onze webwinkel biedt een uniek aanbod aan stijlvolle, hoogwaardige designmeubelen. In ons inspiratiehuis in Hierden, dicht bij Harderwijk, kunt u op afspraak ervaren hoe u eetkamerstoelen van Thonet kunt stijlen in uw interieur. Ontdek ons online aanbod aan bijzondere design meubels.

Eetkamer stoelen

In contact komen met een van onze experts?

Thonet eetkamerstoelen
Eetkamer stoelen

De stijlvolle Thonet eetkamerstoelen

Het merk Thonet begon allemaal bij één stoel, namelijk: de Weense koffiehuisstoel. Dit is een echte klassieker. Maar Thonet staat voor vernieuwing, hierdoor is het merk een van de meest unieke design labels op de markt. Naast eetkamerstoelen heeft Thonet ook bijvoorbeeld een fauteuil of barkruk in haar collectie. Wilt u de eetkamerstoelen combineren met een design tafel van een ander merk? Natuurlijk is dit ook mogelijk. Bekijk nu al de merken die we verkopen. Maak een combinatie van merken en meubels en creëer uw eigen stijl. Weet u nog niet zo goed wat uw eigen stijl is? Vraag dan onze experts om interieuradvies. U wordt geholpen met het inrichten van uw woning. Vindt de mooiste exclusieve design meubels bij onze meubelzaak.

Fleur uw interieur op met bijzondere eetkamerstoelen

Ervaar nu hoe het is om design te wonen door langs te komen in ons Experience Center of bestel uw favoriete items via de webwinkel. Plan een afspraak in door een e-mail te sturen naar info@mooist.nl. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0341-433350. Maak een afspraak en kom bij ons langs.