Thonet S 18

« Bekijk alle Thonet (bijzet)tafels

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Begin 2017 kondigde Thonet de nieuwe S 18 bijzettafels aan. Geheel volgens Thonet-traditie spelen ronde buisvormen een grote rol in het ontwerp, maar desondanks is ontwerper Uli Budde er in geslaagd om een totaal nieuw design van de tekentafel te laten ‘rollen’. Een design dat perfect te combineren is met de klassiekers van Thonet én met hedendaagse contemporary design meubels.

Thonet beschrijft doeltreffend wat het design van deze S18 bijzettafels vertelt: een frame dat als een oneindige lus extra dynamiek geeft aan een interieur. De S18 is verkrijgbaar in twee materialen: hout gelakt en gepoedercoat. De breedte van het tafelblad is 41 cm, en de gehele bijzettafel is 37cm hoog.

Het design van deze bijzettafel leent zich perfect voor fraaie combinaties met andere Thonet-meubels. Benieuwd welke? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u graag meer. Wenst u de Thonet bijzettafel direct te bestellen, dan kan dat ook. Vul in dat geval uw gegevens in nadat u op de groene knop heeft gedrukt. We doen u dan graag een aantrekkelijke aanbieding!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Bijzettafel
Thonet S 18
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE Thonet S 18

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Thonet S 18 bijzettafel is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Thonet te bewonderen. Naast de Thonet S 18 zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Thonet en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken