Umbrosa Etna

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

Naast prachtige parasols heeft Umbrosa één extra product geïntroduceerd: de Etna parasollamp. En dat is met recht de meest unieke parasolverlichting die momenteel beschikbaar is. De werking van de Etna lamp is even simpel als doeltreffend: plaats het meegeleverde magneetelement aan de bovenzijde van de parasol, en de lamp daaronder. Maximale flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak!

De Etna is volledig waterdicht en beschikt over een LED-lichtbron. Na een volledige oplaadbeurt gaat de Etna minimaal acht uur mee. Ruim voldoende voor een lange zomeravond! Een oplaadstation en afstandsbediening worden standaard meegeleverd.

Benieuwd naar de prijs van de Etna? Klik op ‘Alle designs & prijzen ontvangen’ en laat uw gegevens achter. We doen u dan – gegarandeerd – de beste aanbieding!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Thonet S33
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Umbrosa Etna

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Umbrosa Etna is te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van onder andere Umbrosa te bewonderen. Naast de Umbrosa Etna zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Etna parasol lamp en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken