Lapalma Za System

« Bekijk alle Lapalma banken

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc]

Het Lapalma Za system bevat een aantal modulaire elementen. Dit betekent dat alle stukken met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het Lapalma Za system bevat een gebogen element, een eenpersoons- en een tweepersoonsbank. De eenheden kunnen eenvoudig gekoppeld worden doormiddel van een metalen steun die nauwelijks zichtbaar is.

Door het modulaire systeem is het mogelijk om een uniek meubelstuk te creëren. De elementen kunnen gekoppeld worden om een meubel te maken in een cirkel, of in een vloeiende lijn. De basis kan geleverd worden in een variant van aluminium, of gecoat in het wit of zwart. Voor de zitting van het Lapalma Za system heeft u de keus uit hout of leder, beide zijn met diverse afwerkingen verkrijgbaar.

De mogelijkheden van de Za system-serie zijn eindeloos. Bel of mail ons voor een uitgebreide uitleg en onze unieke laagste prijsgarantie.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Lapalma Za System
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE LAPALMA ZA SYSTEM

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Za System is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Za System zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Za System en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken