Bezoek aan de IMM Cologne meubelbeurs

Ontdekken welke trends de meubelindustrie de komende tijd zullen domineren, dat is het doel dat veel bezoekers van de IMM (Internationaler Möbel Messe) Cologne hebben. Deze eerste meubelbeurs van het jaar wordt – zoals gewoonlijk – gehouden in Keulen. Toonaangevende merken laten de nieuwste collectie zien aan inkopers van grote meubelhuizen. Natuurlijk was ook Lapalma van de partij. Wij van Mooist namen een kijkje op de beurs.

Aankomst
Bij aankomst werd ons meteen duidelijk dat vandaag een grootschalige beurs zou zijn. Alleen al de parkeerplaats van het beurscomplex telde maar liefst 14.000 parkeerplaatsen! Als de aanwezige exposanten net zo groots zouden gaan uitpakken, dan zou dit absoluut een mooie dag gaan worden.

Lapalma op de IMM Cologne
Gelukkig werden wij niet teleurgesteld. Alle aanwezige exposanten hadden hun uiterste best gedaan om hun nieuwe collectie zo spectaculair mogelijk te presenteren. Na een flinke wandeling kwamen wij aan bij de stand van Lapalma. Wij waren blij verrast met een aantal nieuwe veranderingen die Lapalma heeft doorgevoerd. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van deze verbeteringen, deze zijn zeer waarschijnlijk binnenkort te zien in het Experience Center van Mooist:

De Lapalma Miunn barkruk in hoogte verstelbaar met een zwart frame
Nieuwe Lapalma Miunn barkruk

De Lapalma Miunn barkruk met een vast houten frame
Nieuwe Lapalma Miunn barkruk

De Lapalma Acca tafel is nu ook beschikbaar met een houten blad
Nieuwe Lapalma Acca tafel

Verder zijn een aantal verschillende meubels nu beschikbaar in nieuwe kleuren en stoffen
Nieuwe Lapalma collectie

Nieuwe Lapalma collectie

 

Beurs bezoeken als particulier
Dit jaar liep de beurs van 14 januari tot en met 20 januari. Dit jaar is het dus helaas niet meer mogelijk om de beurs te bezoeken. De beurs zal volgend jaar – net als ieder jaar – plaatsvinden in januari. De beurs is officieel niet bedoeld voor particulieren, maar zij worden wel toegelaten. U vindt verdere informatie op de officiële website van IMM Cologne.

Bent u benieuwd naar de volledige collectie van Lapalma? Bezoek dan onze Lapalma pagina.

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; fout]]> 500