Lapalma Screen

« Bekijk alle Lapalma scheidingswanden

[fc id=’4′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Brochure aanvragen » [fc id=’2′ type=’popup’ button_color=’#4488ee’ font_color=’white’][/fc] Met de introductie van de Lapalma Screen stapt het Italiaanse designlabel Lapalma in de wereld van de scheidingswanden. Alleen de term ‘scheidingswand’ is echter niet helemaal van toepassing op dit designitem. De Screen is namelijk een designobject dat ook kan worden gebruikt om een inrichting op een bijzondere manier te complementeren. Vele interieurontwerpers en fervente afnemers van Lapalma hadden hier al langer naar gevraagd. Ontwerper Francesco Rota naam daarom plaats achter de tekentafel en kwam met de Lapalma Screen op de proppen: een geweldige toevoeging aan de omvangrijke collectie. Kenners zullen in het gebruikte frame vormen van de immens populaire Lapalma Lem herkennen.

De Screen is geschikt voor diverse doeleinden. Daarom is dit item – net als bij de meeste andere Lapalma meubels – flexibel en zijn er diverse mogelijkheden. Zowel qua hoogte, materiaal als kleur zijn er talloze opties. Wij vertellen u hier vanuit ons enthousiasme graag meer over! Bijzonder is dat het Lapalma Screen-system gekoppeld kan worden aan de Lapalma Plus.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350 [fc id=’1′ type=’popup’ placement=’right’ button_color=’#3EBD9F’ font_color=’white’]Bel mij terug[/fc]
Lapalma Screen
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE LAPALMA Screen

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma Screen is te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Screen zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Screen en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken