Designers Shin & Tomoko Azumi

« Bekijk alle designers

Shin Azumi werd in 1965 geboren in Kobe, Japan. Tomoko Azumi werd één jaar later geboren in Hiroshima. Zij leerden elkaar kennen in Kyoto, waar zij beiden studeerden aan de Kyoto City University. Dit is ook de plek waar zij voor het eerste samenwerkten, namelijk aan een groepsproject in hun eerste jaar.  Zij vestigden zich samen in Londen, nadat zij hun opleiding in Japan hadden afgerond.

In 1992 won Shin een prijs waardoor hij mocht studeren aan London’s Royal College of Art. Na zijn studie besloten Tomoko en Shin Azumi om in 1995 samen een designstudio op te richten: AZUMI. Jarenlang vormden zij een koningskoppel en wisten zij vele internationale prijzen te winnen.

In 2005 besloten Shin & Tomoko Azumi om de samenwerking te beëindigen en om hun eigen weg te gaan. Shin en Tomoko Azumi zijn vooral bekend vanwege hun ZA SYSTEM, LEM, KAI en AP designs. Wilt u deze krukken of stoelen bestelllen? Vul dan snel het formulier hieronder in en u ontvangt direct alle benodigde informatie.

Wilt u de ontwerpen van Shin & Tomoko Azumi zelf ervaren? Kom langs in het Mooist.nl Experience Center en we laten u zijn ontwerpen graag zien en ervaren.

Series van ontwerpers Shin & Tomoko Azumi

Onderstaande modellen hebben wij uitgebreid op onze website toegelicht.

Shin & Tomoko Azumi
Benieuwd naar alle ontwerpen?
Gratis verzending
Gegarandeerd de beste aanbieding!?
Alle designs & prijzen ontvangen »

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341 433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Ervaar design en laat u vrijblijvend adviseren. Heeft u interesse in bepaalde modellen, bijvoorbeeld van Shin & Tomoko Azumi? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken